Grekyy 0 Posted September 5, 2019 Report Share Posted September 5, 2019 (edited) Witam, Jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem Stratosa w wersji PLUS. Zauważyłem niestety że w widoku dziennym (tarcza zegarka Super Avante) licznik pokonanego dystansu zawiesił mi się na 0.07km. Kroki i kalorie są zliczane. Jakieś pomysły co sprawdzić? Restart urządzenia nie pomógł, GPS jest włączony. Edited September 5, 2019 by Grekyy Link to post Share on other sites
witek_77 99 Posted September 5, 2019 Report Share Posted September 5, 2019 (edited) na każdej tarczy ? i zobacz czy nastepnego dnia bedzie ta sama wartosc czy 0 kroków. Może czujnik się uszkodził Edited September 5, 2019 by witek_77 Link to post Share on other sites
Grekyy 0 Posted September 6, 2019 Author Report Share Posted September 6, 2019 Nie każda tarcza ma dystans. Kroki pokazuje OK, ale nie liczy dystansu w KM. Liczenie km działa tylko kiedy uruchomię trening. Może zegarem po prostu tak działa? Link to post Share on other sites
Piotruś pan 89 0 Posted January 21 Report Share Posted January 21 Witam udało się wam jakoś ogarnąć problem z nie liczeniem km ? Zegarek liczy kroki a nie przelicza km mam amazfit bip za 250 zł i to ogarnia a ten model nie ma tej funkcji o co chodzi ? Link to post Share on other sites
Piotruś pan 89 0 Posted January 21 Report Share Posted January 21 Dnia 6.09.2019 o 11:23, Grekyy napisał: Nie każda tarcza ma dystans. Kroki pokazuje OK, ale nie liczy dystansu w KM. Liczenie km działa tylko kiedy uruchomię trening. Może zegarem po prostu tak działa? Witam czy udało się ogarnąć coś żeby pokazywał dystans ? Link to post Share on other sites
ZduneX25 780 Posted January 24 Report Share Posted January 24 Ten zegarek nie liczy w km. Jak chcesz km to zainstaluj zaawansowaną tarczę GreatFit. Link to post Share on other sites
Recommended Posts