Grekyy Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) Witam, Jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem Stratosa w wersji PLUS. Zauważyłem niestety że w widoku dziennym (tarcza zegarka Super Avante) licznik pokonanego dystansu zawiesił mi się na 0.07km. Kroki i kalorie są zliczane. Jakieś pomysły co sprawdzić? Restart urządzenia nie pomógł, GPS jest włączony. Edited September 5, 2019 by Grekyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) na każdej tarczy ? i zobacz czy nastepnego dnia bedzie ta sama wartosc czy 0 kroków. Może czujnik się uszkodził Edited September 5, 2019 by witek_77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grekyy Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 Nie każda tarcza ma dystans. Kroki pokazuje OK, ale nie liczy dystansu w KM. Liczenie km działa tylko kiedy uruchomię trening. Może zegarem po prostu tak działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotruś pan 89 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Witam udało się wam jakoś ogarnąć problem z nie liczeniem km ? Zegarek liczy kroki a nie przelicza km mam amazfit bip za 250 zł i to ogarnia a ten model nie ma tej funkcji o co chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotruś pan 89 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Dnia 6.09.2019 o 11:23, Grekyy napisał: Nie każda tarcza ma dystans. Kroki pokazuje OK, ale nie liczy dystansu w KM. Liczenie km działa tylko kiedy uruchomię trening. Może zegarem po prostu tak działa? Witam czy udało się ogarnąć coś żeby pokazywał dystans ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ten zegarek nie liczy w km. Jak chcesz km to zainstaluj zaawansowaną tarczę GreatFit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts