ridiculous Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Hej, siedząc w domu i nie ruszając telefonu, nagle telefon wpadł w boot-loopa, i nie idzie nic z nim zrobić, włącza się i wyłącza, nawet gdy próbuję wejść do TWRP czy do trybu fast-boot, to po chwili z fast-boota się wyłącza, co robić?
frrancuz Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Z fastbota się wyłącza po chwili jak nie podłączony jest kablem. Skoro nie ma recovery to wgrywaj miflashem rom od nowa, albo w fastbocie przez adb (jak masz odblokowany bl) wgraj recovery i w nim spróbuj zdziałać. Edytowane 4 Września 2019 przez frrancuz
Netoper Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 A z podpiętą ładowarką próbowałeś ?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
kogutowski Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Mam problem z moim Xiaomi Reedmi Note 7 Probowałem już chyba wszystkiego, custom Rom i inne. Instalacje przez TWRP. Nie wiem czy nie ma problemu z partycjami lub szyfrowaniem? Załączam loga z instalacji. Wykonałem instalację programai miui, ale system stoi na logo MIUI a pozniej resetuje sie w tryb Redmi Recovery + napis NV cdata is corrupted. [email protected] [email protected]
Rekomendowane odpowiedzi