Bartosz Pytliński Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 witam, stałem się posiadaczem mi banda4 i przy powiadomieniach SMS wyświetla mi tylko ostatnią wiadomość, brak wiadomości z chwili wcześniej (wszyskie sms'y maja po kilka znaków, także to nie wina długich wiadomości). Miałem wcześniej MiBanda3 i nie było takiego problemu. Na chwile ustawiłem sobie powiadomienia z messengera i wszystko jest okej. Miał ktoś z tym problem? można to jakoś rozwiązać?
Zenderable Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Jesteś pewny, że wchodzisz w powiadomienia i gdy przesuwasz palcem to nie ma poprzednich?
Bartosz Pytliński Opublikowano 2 Września 2019 Autor Opublikowano 2 Września 2019 Tak, jak przesuwam palcem to tak, jak by odświeżała się ta jedna wiadomość. Z Messengerem nie ma takiego problemu.
Bartosz Pytliński Opublikowano 2 Września 2019 Autor Opublikowano 2 Września 2019 Dodam jeszcze, że bardzo często przy jednym SMS wibruje mi cały czas opaska i nie można nic zrobić, tak jak bym dostał 10 takich samych wiadomości.
LeBomB Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Uruchom ponownie opaskę i telefon, jak nie pomoże to zresetuj opaskę do ustawień fabrycznych i ustaw wszystko na nowo. 1
LeBomB Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 A tak się śmieją z tego wyłącz i włącz ponownie
Rekomendowane odpowiedzi