Marianoso Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Witam mam pytania następujące Czy jeśli samemu wymienię oponę na 10cali i potem znów na 8,5cala i oddam na serwis to jest możliwość że się zorientują ze była wymiana? Czy jeśli wgram moda do systemu i przywrócę najnowszy oryginalny soft to czy się zorientują? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Zdecydowanie się nie zorientują.Oczywiście jak uda się wycofać zmiany ( patrz firmware) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazimiera Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Nie uda Ci się zrobić tylnego światła bez ingerencji. Poza tym to jest masa roboty. Pojutrze napiszę posta o tym czy warto wymieniać jak się kilka razy przejadę, bo właśnie dzisiaj skończyłem. Oczywiście to będzie moja subiektywna ocena, ale powiem wszystko bez koloryzowania czy usprawiedliwiania. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 O masz... o wtyczce zapomniałem.Chyba się starzeje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianoso Posted September 12, 2019 Author Share Posted September 12, 2019 Czyli podsumują firmware jeśli uda sie przywrócić bez problemow to nie będzie problemu z gwarancja ale z kołem będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Tak z kołem będzie problem, są przykłady w sieci osób, którym odrzucono roszczenie gwarancyjne bo miało inne niż orginalne opony, np. pełne. Z 10cio calowymi byłoby na 99% tak samo. Tak na prawdę, każda modyfikacja, może być powodem do odrzucenia gwarancji, więc oddając sprzęt do serwisu, trzeba się postarać o to, by jego stan (nie zużycie, bo to normalna sprawa) był jak najbardziej zbliżony do pierwotnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts