okok1212 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Podczas próby zrootowania telefonu, a dokładniej próby wgrania TWRP i zainstalowania magiska telefon wpadł w bootloop. Od godziny na ekranie widnieje logo xiaomi, telefon nie włącza się, ani nie wyłącza. Mój model to xiaomi redmi 7a. Szukam sposobu na rozwiązanie problemu.
okok1212 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Właśnie wchodziłem w TWRP żeby zainstalować magiska i podczas tego pojawił się ten bootloop więc go nie zainstalowałem. Dodatkowo recovery mode nie włącza się.
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zainstaluj TWRP jeszcze raz przez fastboota.
okok1212 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Już próbowałem, ale spróbuje jeszcze raz. Jestem kompletni zielony w tych sprawach więc moje pytanie może być głupie, ale zainstalowałem twrp do innego telefonu przypadkowo więc może to przyczyna(myślałem, że 7 i 7a to żadna różnica). Teraz nawet fastboot się nie włącza, ja jestem po 5 godzinach oglądania hinduskich poradników - poddaje się, w domu tego nie zrobię. Jest sens iść z tym do serwisu, bo gwarancja raczej tego nie obejmuje? Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez okok1212
mrosi Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @okok1212 Czy tak trudno przewinąć stronę Forum w dół, aby znaleźć dział Redmi 7A? Nie chce się prawda? Lepiej założyć w pierwszym, lepszym dziale...
Rekomendowane odpowiedzi