tyruus Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Witam! Zainstalowałem dzisiaj xiaomi.eu z myślą, że aparat na snapie nie będzie odwalać syfu z aparatem, ale problem nadal występuje. Mianowicie, jak robię zdjęcie domyślną aplikacją do zdjęć od xiaomi (tylnim aparatem) to zdjęcie wychodzi fajne (fajne=jest naturalne, jakieś niedoskonałości widac na twarzy, etc). Jesli natomiast zdjęcie zrobię w aplikacji snapchat (mowa tutaj również o tylnich aparatach) to zdjęcia wychodzą "CUKIERKOWE", nawalone jakieś filtry na twarz, wygładzona morda, wszystkie niedoskonałości usunięte. Po prostu nie podoba mi się to, jest to bardzo sztuczne i niszczy zdjęcia. Da się coś z tym zrobić?
Adamerio Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Wg mnie wina leży w samej aplikacji a nie romie czy aparacie^^ Druga sprawa apka Snapchata pogarsza ogólnie jakość zdjęć. 1
tyruus Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jak zdjęcie robie na rn3p to wychodzą normalnie, bez tego nakładania sztuczności na ryj
Rekomendowane odpowiedzi