tadek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam szukalem po forum ale nie udalo mi sie znalesc kupilem xiaomi 4 i chcialbym przewalic wszytsko na xiaomi mi4. Jak to zrobic dzieki za infor Pozdrawiam
Acid Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Z iPhone na PC i z PC na Mi4? Wysłane z MI4
avish Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jakie dane? Może zrób to ręcznie ;D Tak btw...czemu zdecydowałeś się zamienić iPhone na Xiaomi? Moja dziewczyna ma iPhone'a i staram się ją przekonać do wyższości xiaomi ;P Póki co (odziwo) mi4 zyskuje tym ze się nie zacina tak jak jej iPhone 5 ;O!
tadek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 Sorki fak nie napisalem chodzi o kontakty kaledarz oraz zdiecia. Bardziej zalezy mi na kontktach bo mam ich duzo oraz do kontaktow iwlek informacji przypisanych oraz kalendarz bo tez mam dosc powpisywancyh A dlaczego, przegladalem oferty i okazalo sie ze najlepszy wybor ceny do jakosci rencezje swietne. 1
ZduneX25 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 No najszybciej to chyba przypisać konto google do iPhone'a i potem to samo konto do androida i po kłopocie. Zdjęcia to przez kabel. 1
kinimod Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jeżeli chodzi o kontakty to chyba najszybciej włączyć bluetooth w dwóch telefonach następnie Ustawienia-Kontakty-Kopia i przywracanie kontaktow-Wczytaj z innego telefonu... Ja tak zassalem ze starej Nokii... 1
hexx Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Mój mi4 jeszcze nie dotarł.. ale widzę, że chyba nie ma możliwości klasycznej synchronizacji z/przez MS Outlook'a (czy sie mylę ?) ? Edytowane 21 Lutego 2015 przez hexx
krissos Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Jest taka aplikacja SHAREit która działa na androidzie, iphone, windows. Można nią przenosić między systemami wszystko
hexx Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 hmm.. to, że pliki można to wiem ale robiłeś to może z konatkami ?
krissos Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Jeszcze nie bo nie mam iphona Znalazłem gdzieś na forum że tym programem można przenieś kontakty sms itp. między urządzeniami.
hexx Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 kurcze... jak to możliwe, że trzecia firma na świecie pod względem sprzedaży telefonów nie ma oprogramowania do synchronizacji kontaktów (jak reszta większej i pomniejszej konkurencji) z Outlookiem
Rekomendowane odpowiedzi