edass Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam Po ostatniej aktualizacji mój MI3 bardzo długo się włącza - tj. około 7 min. Spotkał się może ktoś z Was z takim problemem? Nie wykluczam czy problem nie jest spowodowany np. motywem albo jakąś aplikacją. Pozdrawiam
andrzej78 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zaczął bym od zmiany motywu na standardowy. Mi po instalacji jednego z motywów launcher złapał bootloopa i nie był w stanie się uruchomić. Może w tym przypadku sypiący błędami motyw powoduje opóźnienie startu. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Wystarczy podłączyć USB i uruchomić logcat. Będzie podane w terminalu nad czym telefon tak myśli. Wysłane z MI4
Gin Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zapewne wina leży w animacji startowej, wystarczy pobrać przez apk motywy dowolną animacje i powinno wszystko działać.
edass Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam. Sprawcą problem okazał się motyw Round Loading 2.0. Po zastosowaniu domyślnego motywu problem zniknął. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi