fauke Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Czy jest możliwość nagrywania tą kamerą cały czas na karte SD? A nie jedynie nagrywania 'alertów'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Tak, można nagrywać cały czas. U mnie na kartę 64 GB wchodzi coś około 4 doby jak dobrze pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fauke Posted July 3, 2019 Author Share Posted July 3, 2019 Dnia 29.06.2019 o 18:49, roger09 napisał: Tak, można nagrywać cały czas. U mnie na kartę 64 GB wchodzi coś około 4 doby jak dobrze pamiętam. Również mam 64GB. W apce też możesz podglądać obraz z każdej chwili? Ja mogę tylko z momentu wykrycia ruchu, wiesz może jak to zmienić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Pewnie. Odznacz opcje którą zaznaczyłem niebieskim okręgiem to będzie Ci nagrywało cały czas i będziesz mógł sobie cofać gdzie chcesz. Właśnie w tym trybie ciągłego nagrywania zapisuje te 4 doby albo podobnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otho Sackville Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 (edited) Troszkę odświeżę - czy zewnętrzne kamery Yi są dobre w swojej klasie? Czy też można znaleźć coś lepszego w podobnej cenie? Jak też z jakością nagrań? O ile kojarzę, to ich przetworniki mają 2 Megapiksele - w telefonie mam więcej. Ale nie jestem znawcą, może to wystarcza? I jak mają się kamery Yi do kamer Kami? Edited October 5, 2020 by Otho Sackville Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts