Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, ostatnio strona podaje tylko co się zmieniło na miui6, a na miui 5 nic nie zauważyłem. Jedyne co widzę na forum to tylko problemy po aktualizacji. Może ktoś napisać/podać linka z listą zmian w miui dla note pro?

Dzięki i pozdrawiam ;)

Posted

No tak się dzieje, bo jest MIUi 6 a v5 się skończyło. 

Gdy były stable v5 dla Redmi to na forum lub stronie był podany changelog. Chyba, że changelog to była nic nie znacząca zmiana wtedy nie było warto tego pisac. Obecnie już nie będzie nowych v5 stable na miuipolska więc nie ma już o tym dyskusji w nowych wydaniach i wszystko odnosi się już na v6. 

Co do problemów to bez przesady. Czasem ktoś ma problem z muzyką czy gdzieś FC ale niekoniecznie to ma dotyczyć wszystkich.

Już pomijam fakt, że często problemy wynikają z działań samych użytkowników np. mody.

Polecam wgrać ostatni v5 do tego note pro i czekać na v6.

Posted

Na razie aplikacja muzyka po ostatniej aktualizacji się skopała. Tzn. wcześniej po przejściu do katalogu i wciśnięciu odtwarzaj wszystko pojawiał się na samym dole paseczek i można go było wdusić. To powodowało przerzucenie na ekran odtwarzacza z przyciskami i okładką. Teraz przestało to działać. Można tylko wcisnąć pauzę jeśli się trafi w te maciupkie miejsce na ekranie.   

• 4 weeks later...
Posted

Szkoda ze wraz z aktualizacja, nie ma żadnych opisów co wnoszą nowe wersje. np. dla redmi note wcdma wyszła wersja 40 ale nie wiadomo co wnosi. Chyba to nie byłoby trudne w kilku słowach napisać co i jak, co zostało dodane itp.?

• Like 1
Posted

Został naprawiony błąd w aplikacji zegara (pomieszane funkcje ustawiania dni w budziku).

Zepsuty natomiast został sklep z motywami (nie można załadować sklepu, po włączeniu dostępu aplikacji do sieci i zresetowaniu go dostęp sam się wyłącza i aplikacja działać nie może).

Posted

A fakt, wyczyszczenie danych pomogło, przepraszam.

Posted

Ja niczego takiego nie mam, jest jedynie problem ze sklepem z motywami, ale faktycznie, po wyczyszczeniu danych wszystko działa.

Posted

Ustawienia -> Aplikacje -> Motywy -> Wyczyść dane

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...