Sothis27 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witajcie Chciałem wgrac CWM recorvery ale w naszych aktualizacjach brak opcji wgrania pakietu w updaterze. Jak mam to zrobić?
Acid Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Po ludzku. Wejdź w fastboot i wydaj polecenie: fastboot flash recovery recovery.img img masz w paczce zip z recovery. Wysłane z MI4
Sothis27 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Acid ale w fastboot przez usb i program z pc tak?
Acid Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tak. Tak się wgrywa recovery u źródła, że tak powiem. Zobacz, że miflash robi tak samo. Możesz nawet edytować dowolny skrypt MiFlasha np. flash_all i wywalić wszystkie komendy prócz flasha recovery i do katalogu z miflashem wrzucić swój img z recovery.
Sothis27 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) zrobiłem tak i dalej jest mireco. Nie da sie updater.apk zainstalowac z ta opcja? ogolnie chodzi mi o wgranie pliku zip do streamingu z ps4. Na Xda sportowali to. No i tutaj problem bo plik zip wgrac na mi3 nienależy do łatwych. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Sothis27
Renegade Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) A Ty w końcu jaki masz telefon, bo w profilu Mi2S, a piszesz o MI3 ? Z wgrywaniem CWM nie ma problemu, ściągasz odpowiednią paczkę pod twój telefon zmieniasz jej nazwę na update.zip, wrzucasz do pamieci telefonu, wchodzisz w recovery i tam jest opcja w stylu Instalacji z update.zip, nie pamiętam jak się to tam nazywało. Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Renegade
Rekomendowane odpowiedzi