grzesiekho Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Witam wszystkich użytkowników forum Na początku pragnę podziękować wszystkim użytkownikom forum. Dzięki wam w końcu udało mi się doprowadzić mi boxa do stanu użyteczności publicznej. Dziękuję. Mam jednak pytanie. Czy zna ktoś program, który by dawał możliwość podmiany przycisku live channels na inną aplikację, np Kodi ? Istnieje taka apka analogiczne do przycisku netflix. Za wszelkie info z góry podziękował
Magic_coin Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Nie koniecznie dubelek. Podobne zagadnienie mnie trapi, więc pozwólcie że się podepne. Chciałbym przypisać do klawisza live na pulpicie inna aplikację np. horizon go. W jaki sposób można tego dokonać?Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
fenek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) W nowych pilotach już zastąpili ten przycisk aplikacją Prime Video: TAPATALKNIETO Edytowane 15 Października 2020 przez fenek
Kuzik Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W dekoderach na linuxie z E2 na pokładzie jest możliwiść dowolnego mapowania klawiszy....
kola01 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ale to nie jest ani dekoder ani urządzenie na Linuxie.
Skb Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Dnia 15.04.2020 o 08:38, fenek napisał: W nowych pilotach już zastąpili ten przycisk aplikacją Prime Video: Gdzie kupie takiego pilota z tym przyciskiem prime video bo znaleść nie mogę Edytowane 27 Września 2020 przez mrosi Nie przewalamy bezmyślnie obrazków z cytowanej zawartości...
Skb Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witajcie po długim czasie zakupiłem pilota z przyciskiem prime video w nadzieji że będzie odpalać apkę niestety pilot po wciśnięciu przycisku prime odpala aplikację live channel można to jakoś zmienić? jeśli tak poproszę o porady
skrzacikus Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 @Skb spróbuj apkę Button Mapper: Remap your keys Albo tę: Multilanguage Keymap Redefiner
Skb Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 Niestety nie działa lub nie potrafię tego zrobić w tych programach moż wgranie od nowa andka z najnowszą wersją coś pomoże
Obcy Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Ja z kolei chętnie zamieniłbym pilota z Prime na Live. Button Mapper nie działa...
Rekomendowane odpowiedzi