fancik Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Osobiście nie wierzę w jakieś cudowne aktualizacje.Telefon już nie ma wsparcia ,jeszcze ten rok i trzeba będzie coś nowego .....tylko co ... zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 1 godzinę temu, WD40 napisał: @Orjon Czy orientujesz się może czy jest szansa na finalną wersje Xiaomi EU z MIUI 12 dla Redmi Note 5? Można gdzieś o to zapytać? Bo tak nie wiadomo czy po takim czasie sprawa nie umarła? Pisalem już chyba gdzieś że jeśli wyjdzie China Stable to wyjdzie nasz. w przeciwnym wypadku nie ma na co liczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 @Orjon Tak pisałeś. Tylko chodzi mi o to, czy istnieje sposób na sprawdzenie statusu. Czy jest jeszcze szansa, czy może już nie ma co liczyć?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Nie mam pojęcia, ale raczej wątpię, że wyjdzie. Xiaomi co prawda budowało wewnętrzne wersje China Stable, ale ostatnia wzmianka o takiej pochodzi z października... Żadna nie została wydana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckd Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Co się dzieje z tą aktualizacją, pojawiła się ale nie miałem ochoty instalować, po kilku dniach znikła i nie ma jej to tej pory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Pewnie okazała się niewypałem i została wycofana.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Szkoda, że w związku z tym nie pojawiła się opcja downgrade dla tych, którzy wdepnęli w niedopracowane MIUI 12. Coś ewidentnie się posypało, bo w innych Redmi Note MIUI 12 śmiga. Na Redmi Note 6 Pro w wersji Xiaomi EU działa lepiej, niż na stockowym MIUI 12 na Redmi Note 9 Pro. A na Redmi Note 5 coś klękło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aarczi Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Nie aktualizowałem jeszcze do MIUI 12 ale co jest dokładnie z nim nie tak ??? Wolno działa ??? Wsypują sie aplikacje ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Wolno działa pomimo optymalizacji MIUI przez Xiaomi, czyli wyłączenia efektów, przezroczystości, rozmycia i wygładzania krawędzi elementów UI. Podobna sytuacja była na Redmi Note 6 Pro, tylko tam jest alternatywa w postaci Xiaomi EU, który śmiga jak miło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts