Frozeno Opublikowano 29 Maja 2019 Opublikowano 29 Maja 2019 Cześć, Mam problem z odblokowaniem bootloadera w Mi8, próbowałem już paru rzeczy. Wielokrotne usuwanie, instalowanie sterowników, przenoszenie Mi unlock bezpośrednio do folderu głównego (C:/) i ciągle mam problem, że podczas uruchamiania urządzenia do fastboot aplikacja nie znajduje urządzenia a sam telefon po chwili zmienia ekran z Fastboot na "Press any key to reboot" i tyle. Czy wiecie jak sobie poradzić z tym problemem? Aktualnie mam zainstalowany Miui Global Rom 10.3.2.0.
Frozeno Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Opublikowano 29 Maja 2019 7 minut temu, dzidexx napisał: Jeśli wszystko robisz tak jak tu opisane: https://miuipolska.pl/forum/topic/9218-odblokowywanie-bootloadera-w-urządzeniach-xiaomi-poradnik-2019/ to zmień komputer. Dokładnie tak robię. Dzięki za poradę "zmiany komputera".
Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Maja 2019 Opublikowano 29 Maja 2019 1 godzinę temu, Frozeno napisał: a sam telefon po chwili zmienia ekran z Fastboot na "Press any key to reboot" i tyle Wina Ryzena. Na nim fastboot nie chce działać prawidłowo, musisz działać na czymś z Intelem. 1
Frozeno Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Opublikowano 29 Maja 2019 8 minut temu, Orjon napisał: Wina Ryzena. Na nim fastboot nie chce działać prawidłowo, musisz działać na czymś z Intelem. Mam procek z Intela na lapku.
Frozeno Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Opublikowano 29 Maja 2019 Dzięki za odpowiedź, Przez chwilę wydawało się, że jest progres ale po chwili jak jest logo fastboota, znika i pokazuje się informacja o "press any button to restart" i w tej samej chwili urządzenie znika z widzianych w menedżerze urządzeń. Próbowałem na innym porcie USB z innym kablem. Udało mi się dojść do momentu fastboot devices i miałem cyferki "List of devices attached db22e8a device" ale po chwili ekran zniknął i ten napis jak wyżej.
Rekomendowane odpowiedzi