Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam problem z odblokowaniem bootloadera w Mi8, próbowałem już paru rzeczy. Wielokrotne usuwanie, instalowanie sterowników, przenoszenie Mi unlock bezpośrednio do folderu głównego (C:/) i ciągle mam problem, że podczas uruchamiania urządzenia do fastboot aplikacja nie znajduje urządzenia a sam telefon po chwili zmienia ekran z Fastboot na "Press any key to reboot" i tyle. Czy wiecie jak sobie poradzić z tym problemem? Aktualnie mam zainstalowany Miui Global Rom 10.3.2.0. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Frozeno napisał:

a sam telefon po chwili zmienia ekran z Fastboot na "Press any key to reboot" i tyle

Wina Ryzena. Na nim fastboot nie chce działać prawidłowo, musisz działać na czymś z Intelem.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Orjon napisał:

Wina Ryzena. Na nim fastboot nie chce działać prawidłowo, musisz działać na czymś z Intelem.

Mam procek z Intela na lapku.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź,

Przez chwilę wydawało się, że jest progres ale po chwili jak jest logo fastboota, znika i pokazuje się informacja o "press any button to restart" i w tej samej chwili urządzenie znika z widzianych w menedżerze urządzeń. Próbowałem na innym porcie USB z innym kablem.

Udało mi się dojść do momentu fastboot devices i miałem cyferki "List of devices attached db22e8a device" ale po chwili ekran zniknął i ten napis jak wyżej.