Igorius Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 (edited) Cześć Posiadam starszy telewizor LG 32FL2510 który chcę przerobić na smart TV głównie go konsumpcji multimediów (do grania mam komputer stacjonarny, jakby kto pytał ) Czy w czerwcu 2019 warto zainteresować się urządzeniem Xiaomi Mi Box czy lepiej wybrać jakieś inne urządzenie? Jeśli owe Xiaomi to którą wersję? Budżet 200zł. Z góry dzięki za pomoc Edited May 29, 2019 by Igorius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radasss Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Można jeszcze rozważyć urządzenie Amazonu. Jak zdecydujesz się na Xiaomi to Mi Box 4K. Nie kupuj wersji S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorius Posted May 29, 2019 Author Share Posted May 29, 2019 2 godziny temu, Radasss napisał: Jak zdecydujesz się na Xiaomi to Mi Box 4K. Nie kupuj wersji S. Czym się różnią te wersje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radasss Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 S nie obsługuje pilota na podczerwień i nie obsługuje gęstych formatów dźwięku DTS-HD i DD-TH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic_coin Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Wersja S obsługuje wi-fi 5 GHz, pilot bluetooth. Na minus brak wspomnianych powyżej formatów audio. Jeśli nie zamierzasz go podpinać do kina domowego i nie jesteś audiofilem to chyba wersja S lepsza.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radasss Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Wersja 4K też ma Wif 5GHz i pilota bluetooth. Także nie ma co dyskutować - 4K jest lepszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts