Skocz do zawartości

Mi9 - cechy aparatu fotograficznego, jakość zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy u was też nie da się jednego po drugim w trybie natychmiastowym wykonać zdjęcia? Musiałem teraz szybko zrobić serię zdjęć i czas potrzebny do zrobienia kolejnego zdjęcia trwał 2,3 sekundy. masakra. Nie ma znaczenia HDR, AI. telefon nie robi szybko jednego zdjęcia po drugim.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Czy u was też nie da się jednego po drugim w trybie natychmiastowym wykonać zdjęcia? Musiałem teraz szybko zrobić serię zdjęć i czas potrzebny do zrobienia kolejnego zdjęcia trwał 2,3 sekundy. masakra. Nie ma znaczenia HDR, AI. telefon nie robi szybko jednego zdjęcia po drugim.
Cyka jak szalony, rom 9.5.1 REVos.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z tym 2,3 sekundy to mnie poniosło. Ale sekunda jest od jednego zdjęcia do drugiego. Nie mam ochoty i nie będę romów wgrywał. Telefon traktuje jako narzędzie i wyleczyłem się całkowicie z grzebania, ciągłych konfiguracji. Ja się na tym nie znam. Wyjmuje i robię i wiem jak to działa w Pixel.

Opublikowano

@rakers z SI robi tak co sekundę, a po wyłączeniu robi tak z 20 zdjęć na sekundę po przytrzymaniu palca. Jak chce zrobić szybko jeden po drugim to faktycznie trzeba zaczekać aż zrobi, ale jak się przytrzyma palec to napierdzila zdjęć aż milo

Opublikowano

U mnie bez różnicy czy jest AI czy nie ma robi zdjęcia błyskawicznie po przytrzymaniu migawki. Telefon prosto z pudełka, global version i bez żadnych modyfikacji.

Opublikowano

Przy przytrzymaniu migawki tak. Nie znałem tego patentu. Teraz jest ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...