angouleme Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Cześć Od kilku dni bawię się Mi Boxem S i jedna rzecz zaczęła mnie zastawiać (nie wiem, czy wcześniej tego nie było, czy nie zwracałam uwagi, czy to kwestia dzisiejszej aktualizacji lub moich zabaw w konfiguracji...) - przy wyłączaniu boxa z pilota na dosłownie niecałą sekundę cały ekran robi się niebieski (mrugnięcie), a następnie Box oraz TV wyłączają się. Czy u Was występuje podobne zjawisko? Pojawia się ono też przy zmianie rozdzielczości sygnału w Ustawieniach.
zuku1786 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 A nie masz czasem w tv ustawionego niebieskiego ekranu w razie braku sygnału?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
angouleme Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nie, przy braku sygnału obraz jest czarny. To bardziej wygląda na artefakt sygnałowy... Czy ktoś posiadający S-kę mógłby sprawdzić, czy u niego jest podobnie (wystarczy zmienić rozdzielczość).
angouleme Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Nikt z Was nie korzysta z Mi Box S?
pitaszek Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Przy zmianie rozdzielczości obraz mam czarny (ok 1 s)
PawelG7 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Mój BOX po prostu się wyłącza, nie wstawia żadnego dodatkowego ekranu do tego.
buddy Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Ja też mam niebieski ekran przez ułamek sekundy przy włączaniu - to nic dziwnego. Mam ustawione HDMI CEC, kiedy włączam wszystko pilotem od mi-boxa telewizor się włączy, a mibox jeszcze nie - przez moment jest brak sygnału. Moment to nawet za dużo powiedziane, mrugnięcie okiem dosłownie. Tylko co w tym dziwnego? Wyłączasz go co 5 minut że aż tak przeszkadza? Dziwi mnie, że aż zdecydowałeś się napisać nowy wątek o taką bzdurę, błahostkę.
Rekomendowane odpowiedzi