2haj Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Witam. Mój pierwszy post i pierwszy problem z mi boxem 4k. Wszystko działało dobrze, ale od kilku dni podczas oglądania netflixa lub YouTube czy innego playera wyskakuje czarny ekran z szarym paskiem u góry. Odtwarzanie się zacina a ja muszę cofnąć i puścić play ponownie co jest uciążliwe. Miał ktoś z Was taki problem lub wie jak mogę to rozwiązać? Problem zaczął występować przed aktualizacją jaka się ostatnio pojawiła. Oreo 8 już jest do kilku miesięcy i działało. Zmieniłem kabel HDMI i nie pomogło.
Radasss Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Spróbuj pokombinować w ustawieniach box'a z HDMI CEC.
2haj Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 2 minutes ago, Radasss said: Spróbuj pokombinować w ustawieniach box'a z HDMI CEC. Mam tylko możliwość włączyć lub wyłączyć tą opcję.
2haj Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 11 minutes ago, szunaj4 said: Wyłącz aplikacje Showtime Dzięki spróbuję.
Rekomendowane odpowiedzi