emarcin Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Mam zamiar sprzedać Mi6 i chciałbym zostawić xiaomi.eu ale zablokować bootloadera. Jest to możliwe? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 https://miuipolska.pl/pobieranie-romow-fastboot/ 1
0 Motorolka Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 1 godzinę temu, emarcin napisał: Mam zamiar sprzedać Mi6 i chciałbym zostawić xiaomi.eu ale zablokować bootloadera. To nie ma żadnego sensu, telefon z odblokowanym bootloaderem jest ciut więcej warty niż z zablokowany. Jeśli kupiec zechce zablokować to można to zrobić instalując przez Miflash Rom global z zaznaczoną odpowiednią opcją. Ty natomiast przez sprzedażą odepnij telefon od swojego konta xiaomi, gdzieś na forum jest opis tej procedury. Bo nabywca jeśli kupi telefon z przypisanym kontem nie założy swojego nowego konta. Wylogowanie nie wystarczy musisz odpiąć telefon od konta. 2
0 emarcin Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 Ok, dziękuję za cenne rady Pozdrawiam.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
0 czarek1212 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 ooo a tego to nie wiedziałem a jak zrobić żeby odpiać konto xiaomi od telefonu?
0 Motorolka Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 https://miuipolska.pl/forum/topic/40210-odcięcie-od-konta-xiaomi-telefonu/ Tutaj konkrety, nie sprawdzałem sam, nie sprzadaję swojego telefonu a konto Xiaomi jednak się przydaje choćby do motywów czy nawet kopii numerów czy SMS.
Pytanie
emarcin
Mam zamiar sprzedać Mi6 i chciałbym zostawić xiaomi.eu ale zablokować bootloadera. Jest to możliwe?
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi