dsxc Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Mam ten sam problem, po WiFi w domu działa, na WiFi np z firmy jeszcze nie próbowałem. Na LTE nie działa, po włącznie VPN który połączył się przez Holandię, LTE działa, trochę to dziwne. Po udostępnieniu internetu z innego telefonu połączyłem się bezproblemowo. Edytowane 18 Listopada 2020 przez dsxc
Wlodielo Opublikowano 27 Grudnia 2020 Opublikowano 27 Grudnia 2020 A ja mam taki problem i nie umiem go rozwiązać od blisko roku różne telefony i operatorzy ktoś może pomóc?? Kamerka kupiona na Ali najprawdopodobniej wersja chiny
asus Opublikowano 10 Grudnia 2021 Opublikowano 10 Grudnia 2021 witam problem z kamerką mi home security camera 360, w pracy łączy się bez najmniejszego problemu, w domu niestety kończy się na kodzie QR, którego to kamerka za nic nie chce zczytać. Najlepsze jest to że na zewnątrz mam kamerę imilab która pracuję na tej samej sieci i tej samej apce. bardzo proszę o pomoc co mogę zrobić żeby zadziałała. dodam jeszcze że wcześniej miałem internet z play, zewnętrzna antena i router w domu, teraz mam światłowód z t-mobile z routerem agemcom wifi premium 2.0
Rekomendowane odpowiedzi