mcalus Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Dzień dobry.Mam problem z Xiaomi Bedside Lamp.Lampka jest wykrywana zarówno w Mi Home jak i w Yeelight. Niestety połączenie z siecią yeelink lampki jest niemożliwe.Sieć jest widoczna, ale jest poza zasięgiem.Próbowalam z trzema różnymi sieciami wifi, dwoma routerami: Horizon UPC i Huawei E5577C T-mobile, telefonami Samsung Galaxy S8, S6, ustawialam wszystkie dostępne serwery i nic.Lampka wymieniona na inną też nic.Czy jest na to jakiś sposób?Bardzo proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawias16 Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 (edited) Tutaj jest rozwiązanie: Zaloguj się do aplikacji poprzez: [email protected] Password: yeelink1234 Spróbuj dodać swoją lampę. Po dodaniu zaktualizuj oprogramowanie lampy. Wyloguj i zaloguj się swoim loginem i hasłem. Dodaj lampę jeszcze raz. Edited April 27, 2019 by Zawias16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Podepne się pod temat. Nie mogę sterować bedside lamp v2 z poziomu aplikacji Xiaomi HOME. Działa tylko włącz i wyłącz. Tak, jakby nie było wygranych ustawień. W aplikacji Yeelight wszystko działa. Też tak macie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edit: Już rozwiązane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka4 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 (edited) Niestety zalogowanie się na to konto mi nie pomaga. Co mogę w tej sytuacji zrobić? Resetuję lampkę, zalogowałam się jak trzeba, wykrywa ją, ale z routerem nie chce się połączyć EDIT: po zresetowaniu telefonu udało się Edited June 17, 2019 by agnieszka4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaFcio Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Mam pytanie trochę poza tematem. Czy Mi Bedside Lamp 2 występuje w wersji globalnej? W Mi Home na serwerze eu pojawiła się jakiś czas temu ale u polskiego dystrybutora od tamtej pory nie zawitała. Czy ktoś posiadający wersję chińską mógłby sprawdzić możliwość podłączenia do serwera eu? Całe mi home mam postawione na regionie Polska, z urządzeniami na rynek eu + aqara, więc przekombinowywanie tego na serwer chrl odpada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 bslamp2 podepniesz na kazdym regionie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enx Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Odświeżę temat, kupiłem bedside lamp, ale nie mogę jej połączyć, ani z Xiaomi Home, ani z Yeelight. W apce Xiaomi home zalogowałem się na konto lixin, ale to nic nie daje, lampka nie jest wykrywana. Wifi zahasłowane z upc, telefon Samsung galaxy S9+ Co z tym fantem można zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts