mariusz.ur Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Na Redmi 6 pro dostępna jest wersja Xiaomi.eu 9.1.26 oparta na android Pie. Zachęcam do dyskusji i zgłaszania ewentualnych problemów w tym wydaniu androida. Na dzień dzisiejszy brak zastrzeżeń co do nowej wersji. Ciemny motyw działa tylko w galerii.
dudek Opublikowano 15 Lutego 2019 Opublikowano 15 Lutego 2019 Ja siedzę na xiaomi.eu stable. Poczekam aż właśnie stable wyjdzie na androidzie pie, bo nie chce mi się bawić od nowa w instalację wszystkiego. Dam znać.
cieniu Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Macie problem z nagrywaniem video? Moge nagrywac tylko 15 sekundowe krotkie filmy a zwykle nagrywanie nie dziala :/ miui.eu najnowsze mam
mariusz.ur Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 @cieniu zainstaluj footej camera. Ta aplikacja nagrywa filmy bez problemów. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.footej.camera
mrosi Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Żeby nie było wątpliwości - wątek o aktualizacji cotygodniowej to zbyt mało...?
Rekomendowane odpowiedzi