Igorius Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 (edited) Cześć Jak przesłać pliki z Redmi Note 5 na najnowszym Miui Global do komputera z Win 7 (nowa, czysta instalacja)? Podłączam smartfon po kablu, w Mój komputer Redmi Note 5 się pokazuje, jak wchodzę to nic nie ma, powinny być pliki. Kabel oryginalny. Jakieś porady jak zrobić, aby było ok? Dodam, że nie mam sieci w pc bo właśnie poprzez fona muszę przenieść pliki sterownika modemu wifi usb tl-wn422g bez tych sterowników pc nie widzi poprawnie i nie ma sieci na kompie (nowa, czysta instalacja). Robiłem tak już na fonach Samsunga i było be problemów a tu taka kiszka... Edited January 10, 2019 by Igorius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorius Posted January 11, 2019 Author Share Posted January 11, 2019 Dzięki, to było chyba zbyt prozaiczne Pozdrawiam, wątek do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts