hhunter22 Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Jakąś jedną bądź dwie aktualizacje temu pojawiła się po instalacji i rebucie telefonu opcja 3x klik = zoom ekranu. Myślałem ze to spoko opcja, jednak po kilkunastu dniach irytuje mnie to... za cholerę nie mogę znaleźć gdzie się to wyłącza... ktoś coś wie gdzie co i jak? prawdopodobnie zamula mi to dialer i (przy wbijaniu nr telefonu) i pisanie w swype... wcześniej tego nie było... w grach zoomuje mi ekran... szlag by to :D zachciało sie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawski Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 (edited) W ustawieniach na samej górze masz opcje szukania Edited January 3, 2019 by Pawski Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhunter22 Posted January 3, 2019 Author Share Posted January 3, 2019 omg... no tak... dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockerek Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts