wkwa Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Kupiłem takie małe urządzonko parę dni temu z amazon.de ale w żaden sposób nie jestem w stanie zmusić jakiejkolwiek aplikacji Amazfit do połączenia się z nim , oczywiście po naładowaniu tego malutkiego pierścienia. Czy ktoś miał podobny problem i może wspomóc ? Ze strony producent dostałem duży tutorial z połączeniem ale tylko do iPhone z opcja regionu USA . Oczywiście chcę to zrobić na androidzie i to w z opcją Polska . WKWA
Artek610 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Napisz jeszcze jaki masz telefon. Bo problem może tkwić w telefonie a nie urządzeniu. Do problematycznych telefonów należy m.in. Huawei P8 czy P9, których użytkownicy często szukają pomocy.
wkwa Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2019 Sprawdzałem na MEIZU PRO 6 i XIAOMI NOTE 5 WKWA
Artek610 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 A jakiej aplikacji używasz? Wszędzie znajduję informację, że Mi Fit tego nie obsługuje i trzeba używać dedykowanej apki.
b4s1l Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 13 godzin temu, wkwa napisał: Wszystkie próbowałem Chyba to jest dedykowana aplikacja: link
Rekomendowane odpowiedzi