Cacper Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu dzisiejszym na moim mi boxie nie działa aplikacja Google Play. Po uruchomieniu ponownym - aplikacja ta znikła z mojego panelu aplikacji. Czy da się jakoś ją przywrócić? Czyżby nowa aktualizacja nastąpiła, że są problemy z samym Google Play. Inne apki działają.
Cacper Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Znalazłem powód - najnowsza wersja Google Play chyba nie jest kompatybilna z mi box 4K 8.0 Odinstalowałem najnowszą wersję aplikacji z zakładki "Aplikacje", ale po kilku minutach użytkowania urządzenia znika z pola widzenia.
zuku1786 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Też mam to samo. Trzeba czekać na nową wersję poprawiającą ten błądWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Cacper Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 Rozwiązałem swój problem bez niczyjej pomocy - Zrobiłem twardy reset urządzenia , to znaczy uruchomiłem operację usunięcia wszystkiego do stanu fabrycznego urządzenia. Teraz działa jak należy.
zuku1786 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Tylko dla sklepu googla, nie mam zamiaru wszystko na nowo konfigurować. Poczekam na nową aktualizację która rozwiąże ten problemWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Cacper Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 Innych problemów z urządzeniem wcześniej ani teraz nie doświadczyłem, nie zauważyłem aby coś innego nie działało, jedynie te Google Play. Teraz mam najnowszą aktualizację Google Play, która działa już poprawnie.
Rekomendowane odpowiedzi