Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu dzisiejszym na moim mi boxie nie działa aplikacja Google Play. Po uruchomieniu ponownym - aplikacja ta znikła z mojego panelu aplikacji.

Czy da się jakoś ją przywrócić? Czyżby nowa aktualizacja nastąpiła, że są problemy z samym Google Play. Inne apki działają.

Opublikowano

Znalazłem powód - najnowsza wersja Google Play chyba nie jest kompatybilna z mi box 4K 8.0

Odinstalowałem najnowszą wersję aplikacji z zakładki "Aplikacje", ale po kilku minutach użytkowania urządzenia znika z pola widzenia.

• mrosi odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Rozwiązałem swój problem bez niczyjej pomocy - Zrobiłem twardy reset urządzenia , to znaczy uruchomiłem operację usunięcia wszystkiego do stanu fabrycznego urządzenia. Teraz działa jak należy.

Opublikowano

Tylko dla sklepu googla, nie mam zamiaru wszystko na nowo konfigurować. Poczekam na nową aktualizację która rozwiąże ten problem

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Innych problemów z urządzeniem wcześniej ani teraz nie doświadczyłem, nie zauważyłem aby coś innego nie działało, jedynie te Google Play. Teraz mam najnowszą aktualizację Google Play, która działa już poprawnie.