grabus2 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Cześć wszystkim na forum. Mam pytanie odnośnie aparatu, a mianowicie w mojej mi8 aparat robi słabe zdjęcia.... Już przy podwójnym zoomie aparat ma bardzo duże szumy i robi rozmazane zdjęcia.. niby miał to być najlepszy aparat xiaomi a tutaj taki klops. I w związku z tym moje pytanie czy może to być uszkodzony aparat ?
petla7 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Może dokładnie sprawdź ustawienia i tryby Wysłane z mojego MI 8 ~MIUI 10 GLOBAL stable, oreo 8.1~przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Soft też ma znaczenie (np dev. ma już poprawkę softu z mix3...), jest też coś takiego jak tryb ręczny, gdzie możesz sam poustawiać parametry i tak... Mi8/2s/3 mają najlepszy aparat ze wszystkich Xiaomi aktualnie.
galakty Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zoom zawsze będzie gorszy, matryca jak i optyka od zoomu jest beznadziejna, z tego się nie korzysta...
grabus2 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ok. Dzięki wszystkim za odpowiedź. Jeszcze wybiorę się do sklepu xiaomi i porównam z egzemplarzami na wystawie
mrosi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi