Theycallmelin Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Cześć, Od dłuższego czasu nie działa na moim MiBox aplikacja YouTube, która była fabrycznie zainstalowana. Na chwilę obecną posiadam wersję 2.04.05 i przy próbie uruchomienia wciąż otrzymuję komunikat "Aplikacja YouTube przestała działać" Jak rozwiązać ten problem?
kapciu75 Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Aktualizacja aplikacji? Przywrócenie MiBox do ustawień fabrycznych? Robiłeś któreś z nich? Nie pozwól nam zgadywać. Nie trzymaj nas dłużej w niepewności. Jaki Android? Jak będziesz lakoniczne pisał, to długo jeszcze na pomoc poczekasz. 1
Theycallmelin Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 Nie chcę przywracać ustawień fabrycznych ponieważ po aktualizacji podejrzewam, że problem powróci. Mam Androida 8.0.0 który jest na bieżąco aktualizowany. PS to jest aktualna wersja YT pobrana ze sklepu Google. Mam nadzieję, że rozwialem Twoje wątpliwości
pionier123 Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Ustawienia/aplikacje/YT/Wyczyść dane i pamięć podręczną
Theycallmelin Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 Już zrobiłem to podczas, gdy problem pojawił się za pierwszym razem. We wcześniejszym stadium pomagało odinstalowanie aktualizacji jednakże po ponownej aktualizacji problem wciąż wracał. Teraz ten sposób nie działa. Aplikacja przeszła do wyższej wersji w domyślnym ustawieniu.
kapciu75 Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Nie chcę przywracać ustawień fabrycznych ponieważ po aktualizacji podejrzewam, że problem powróci. Skoro wiesz lepiej, bądź podejrzewasz, to po co pytasz? Przywróć MiBox do ustawień fabrycznych i przestaniesz żyć w nieświadomości, zaspokoisz swoją a przy okazji naszą ciekawość, a przy okazji może się czegoś nauczysz.
mrosi Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi