Marrik Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 Mam router z podłączonym dyskiem twardym, który robi jako serwer mediów. Problem polega na tym, że w aplikacji systemowej "Pliki", mimo że widoczne są foldery, nie widzę ich zawartości, pokazuje puste foldery.Reszta sprzętów w domu, telewizor, amplituner,dwa komputery "widzą" ich zawartość ale z telefonem jest problem.Ma ktoś pomysł dlaczego tak jest? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
kamillm Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 @Marrik próbowałeś sprawdzić czy inny manager plików widzi je poprawnie?
Marrik Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 Nie, nie próbowałem. Ściągnąłem teraz inna apkę i tutaj nie ma problemu, od razu po wejściu jest pytanie o nazwę użytkownika i hasło. Po podaniu mam dostęp do plików.Widocznie apka "Pliki" jest niedopracowana. Szkoda.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
kamillm Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi