Popey Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Witam podczas parowania wyświetla się komunikat. Co zrobić żeby działało?
Lector Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Stratos z Mi 8 się sparował to samo z Mi 8 EE. Uruchom zegarek ponownie, zobacz w telefonie czy nie go już w bluetooth. Edytowane 22 Września 2018 przez Lector
Popey Opublikowano 22 Września 2018 Autor Opublikowano 22 Września 2018 W Bt normalnie go widać ale apka nie może się połączyć
Popey Opublikowano 23 Września 2018 Autor Opublikowano 23 Września 2018 Już zrobione parowanie z innym telefonem, aktualizacja, reset i działa.
Pan Arek Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Wersja "sklepowa" nie łączy (nie paruje) sie z telefonem z systemem Android 8. Trzeba połączyć się z innym i zrobić update. Nowa wersja łączy sie z android 8 bez problemu.
artmin Opublikowano 30 Października 2018 Opublikowano 30 Października 2018 Ja miałem podobny problem i nie wiem czy przyczyną nie było to że nie odparowałem z poprzedniego telefonu zanim nie podłączyłem do nowego. I żeby podłaczyć do nowego Mi8 musiałem zrobić factory reset na zegarku żeby po uruchomieniu wyświetlił kod QR. I dopiero wtedy sparowałem z Mi8. Natomiast dzięki temu zabiegowi straciłem całą historię aktywności Ale o dziwo pamiętał ostatnią używaną skórkę.
Rekomendowane odpowiedzi