Rogal123 Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Witam, od wczorajszego dnia wszystkie kolory stały się pastelowe. W opcjach telefonu nie było nic zmieniane. Żadna aplikacja nie była również ściągana. Co może być problemem?
leon80 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 A u mnie tylko w kontaktach są takie kolory, jakby wyblaknięte, reszta wyświetlana jest ok, żaden tryb nie jest włączony przepatrzyłem wszystko, zresztą po przywróceniu ustawień fabrycznych przez chwilę jest ok po czym znowu tak wyświetla... zobaczcie screena
mariusz.ur Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Takie są, innych nie będzie. Może w Android Pie dodadzą w końcu możliwość zmiany motywu na ciemny. A tymczasem to jedynie root+Xposed. Bez root to jakaś inny dialer z kontaktami.
LeBomB Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 @leon80 bo to jest nowy wygląd aplikacji telefon i nic z tym nie zrobisz, chyba że to o czym napisał @mariusz.ur
leon80 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 To beznadzieja, wcześniej było lepiej, mam nadzieję że dodadzą opcję tryb ciemny, jak w wiadomościach.
Rekomendowane odpowiedzi