Lemi Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Witam, Wie ktoś może jak zaradzić, Wgrywalem aktualizacje xiaomi eu przez wybranie zainstaluje z pliku zip ładnie się wszystko robiło i nagle czarny ekran i koniec. Telefon nie reaguje nie wykrywa go komputer nie da się wejść w fastboot itp Da się coś z tym zrobić czy telefon do kosza :/ ?
Gość Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Mało info dałeś, nie wiem czy mogę Ci rzucić linkiem z xda "What to do when you're stuck in EDL-Mode"
Lemi Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) A jakie jeszcze dac info ? Edytowane 9 Września 2018 przez Lemi
Grothgar Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Mi Max 3 ma niestety anti-rollback. Oznacza to, że nie możemy wgrywać starszych wersji, niż aktualnie zainstalowana. Jeśli wgrałeś starszą, to poradnik, który podlinkował kolega jest dla ciebie. Pytania są następujące: 1. Czy to pierwsza twoja aktualizacja? 2. Czy odblokowywales bootloader? 3. Czy otrzymałeś telefon już z wgranym xiaomi.eu?
Lemi Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 Bootloader mam odblokowany. Sam wygrałam xiaomi eu Nie. To była kolejna aktu. Na chwilę obecną skorzystałam z linka i tel w jakimś sensie jest wykrywany Trzymam + - Power 10 sekund potem sekunda po podłączeniu kabla i komputer wydaje z siebie dźwięk tak jakbym coś podłączył Na chwilę obecną pobieram ten Rom z linka
Lemi Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 Ok. Super. Udało się przez miflash odceglić według instrukcji z "linku" Tylko teraz nie ma pojęcia co ja mam za opro wyświetla się MIUI 10 8.8.30 Beta jest jakaś aktu do MIUI 10 8.9.6 przez OTA Jest tylko kilka języków w tym angielski
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Masz China Beta. Teraz spróbuj wgrać Xiaomi.eu (odblokowany bootloader chyba masz, nie?).
Lemi Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 a jest jakiś w miarę prosty sposób na wgranie global rom ? stable lub dev czy może jeszcze nie ma global na ten model ... na xda coś próbował wyszukać ale aż tak z ang nie jestem obyty
Nezumi Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Resztę informacji znajdziesz już na forum...
Rekomendowane odpowiedzi