paphal Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Hej. Po dzisiejszej aktualizacji do MIUI 9.6.4.0 zniknął % baterii, który był w wersji wcześniejszej (chyba 9.4.X). Już pomijam to że jak wchodzę do do "zużycie baterii" pokazuje tutaj % baterii oraz ...czas pracy (dla 18%) ->2 godziny 26 godzin (zamiast minut).
Nezumi Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 oficjalny soft nie pokazywał % baterii z powodu notcha, dopiero po rozwinięciu belki, więc konkretnie, gdzie nie masz %...
stereo0 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Nezumi napisał: oficjalny soft nie pokazywał % baterii z powodu notcha, dopiero po rozwinięciu belki, więc konkretnie, gdzie nie masz %... W miuipolska pokazuje. Wystarczy dać procentowy wskaźnik baterii Ustawienia/powiadomienia i pasek stanu/ wskaźnik baterii Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez stereo0
Nezumi Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 4 godziny temu, stereo0 napisał: W miuipolska pokazuje. Wystarczy dać procentowy wskaźnik baterii MIUIPL/Xiaomi.eu tak, ale oficjalny soft nie pokazywał o to o niego chodzi. 1
paphal Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2018 nic nie instalowałem. tak jak wyszedl z pudełka tak używam. najpierw było bez %, potem weszła jakaś aktu i pojawił się % u góry w prawym rogu przy belce. teraz znowu aktu i już nie mam. jak rozwinę belkę to mam. a w ustawieniach wskaźnika nie mam takiej opcji.
galakty Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 48 minut temu, paphal napisał: nic nie instalowałem. tak jak wyszedl z pudełka tak używam. najpierw było bez %, potem weszła jakaś aktu i pojawił się % u góry w prawym rogu przy belce. teraz znowu aktu i już nie mam. jak rozwinę belkę to mam. a w ustawieniach wskaźnika nie mam takiej opcji. Nowy w MIUI widzę... Przywykniesz
Nezumi Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, paphal napisał: nic nie instalowałem. tak jak wyszedl z pudełka tak używam. najpierw było bez %, potem weszła jakaś aktu i pojawił się % u góry w prawym rogu przy belce. teraz znowu aktu i już nie mam. jak rozwinę belkę to mam. a w ustawieniach wskaźnika nie mam takiej opcji. Czyli wszystko jest OK... w Global/China nie ma pokazane cyferek na baterii, tylko Xiaomi.eu to ma. W Global/China dopiero po rozwinięciu belki na górze pojawiają się % obok ikonki baterii. Także temat zamykam, bo "problemu" w tym przypadku nie ma. Może z MIUI10 pojawi się w China/Global taka opcja. 1
Rekomendowane odpowiedzi