Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Po dzisiejszej aktualizacji do MIUI 9.6.4.0 zniknął % baterii, który był w wersji wcześniejszej (chyba 9.4.X). Już pomijam to że jak wchodzę do do "zużycie baterii" pokazuje tutaj % baterii oraz ...czas pracy (dla 18%) ->2 godziny 26 godzin (zamiast minut).

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Nezumi napisał:

oficjalny soft nie pokazywał % baterii z powodu notcha, dopiero po rozwinięciu belki, więc konkretnie, gdzie nie masz %...

W miuipolska pokazuje. Wystarczy dać procentowy wskaźnik baterii

Ustawienia/powiadomienia i pasek stanu/ wskaźnik baterii

Screenshot_2018-08-30-14-06-55-025_com.android.chrome.png

Edytowane przez stereo0
Opublikowano
4 godziny temu, stereo0 napisał:

W miuipolska pokazuje. Wystarczy dać procentowy wskaźnik baterii

MIUIPL/Xiaomi.eu tak, ale oficjalny soft nie pokazywał o to o niego chodzi.

• Like 1
Opublikowano

nic nie instalowałem. tak jak wyszedl z pudełka tak używam. najpierw było bez %, potem weszła jakaś aktu i pojawił się % u góry w prawym rogu przy belce. teraz znowu aktu i już nie mam. jak rozwinę belkę to mam. a w ustawieniach wskaźnika nie mam takiej opcji.

Opublikowano
48 minut temu, paphal napisał:

nic nie instalowałem. tak jak wyszedl z pudełka tak używam. najpierw było bez %, potem weszła jakaś aktu i pojawił się % u góry w prawym rogu przy belce. teraz znowu aktu i już nie mam. jak rozwinę belkę to mam. a w ustawieniach wskaźnika nie mam takiej opcji.

Nowy w MIUI widzę... Przywykniesz :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, paphal napisał:

Czyli wszystko jest OK... w Global/China nie ma pokazane cyferek na baterii, tylko Xiaomi.eu to ma. W Global/China dopiero po rozwinięciu belki na górze pojawiają się % obok ikonki baterii. Także temat zamykam, bo "problemu" w tym przypadku nie ma. Może z MIUI10 pojawi się w China/Global taka opcja.

• Sad 1
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...