skrzacik0 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Siema! Z tego co wyczytałem i ogarnąłem, to chyba nie będzie możliwe, ale zastanawiałem się czy może taka opcja pojawi się w przyszłości. Posiadam MiBand 3 (ale jeszcze wersję z czerwca/lipca więc chińska - nie wiem czy to ma znaczenie) oraz Redmi Note 4x ( Jak ustawię sobie język polski w telefonie, to opaska pięknie wyświetla polskie znaki w powiadomieniach, jednak zależy mi na tym aby mieć inny aniżeli Polski jako język systemu (i wszystkiego co w telefonie), ale żeby nie było krzaczków lub znaków zapytania a polskie znaki, przy powiadomieniach z mesaangera w MiBanda. Da się? Będzie się dało? Dzięki! Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez skrzacik0
b4s1l Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) @skrzacik0 Możesz wgrać TEN firmware. Opaska będzie po polsku, razem z polskimi znakami, niezależnie od języka telefonu (oprócz pogody, która będzie w języku telefonu). Wcześniej upewnij się że masz na opasce firmware 1.5.0.2 zaktualizowany Mi Fit'em 3.4.6. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez b4s1l
Rekomendowane odpowiedzi