Skocz do zawartości
  • 0

Kod pin, karta SIM

Pytanie

Opublikowano

Witam, 

Korzystam z Xiaomi redmi note 5 (dual Camera) 4/64. Wersja miui 9.6.3, android 8.1. Nigdzie nie mogę znaleźć możliwości skonfigurowania kodu pin dla karty sim. También gdzie zwykle to bylo- w ustawieniach zaawansowanych nie znajduje takiej opcji. Wyszukiwarka w ustawieniach też nie daje rezultatu. Szukał ktoś tego? Może możecie pomóc? Pozdrawiam!

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
Witam, 
Korzystam z Xiaomi redmi note 5 (dual Camera) 4/64. Wersja miui 9.6.3, android 8.1. Nigdzie nie mogę znaleźć możliwości skonfigurowania kodu pin dla karty sim. También gdzie zwykle to bylo- w ustawieniach zaawansowanych nie znajduje takiej opcji. Wyszukiwarka w ustawieniach też nie daje rezultatu. Szukał ktoś tego? Może możecie pomóc? Pozdrawiam!
Ustawienia. Dodatkowe Ustawienia. Prywatność i tam wchodzisz do nazwy operatora a następnie Zmień PIN do karty sim

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano (edytowane)

Mam tam coś takiego. Jak przesuwam żeby to włączyć wyskakuje okienko do podania kodu SIM (którego nie mam ustawionego), spróbowałem dwa razy i wyskoczyło że mogę spróbować jeszcze tylko raz, ale przy włączaniu telefonu nic nie woła. 

Edit- zrobilem. Potrzebowałem do tego kodu puk. Wreszcie mam pin. Dzięki!

Screenshot_2018-08-22-19-50-33-915_com.android.settings.png

Edytowane przez Daro79
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...