dworak21 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) witam po aktualizacji mi box nie chce się odpalić tz włącza się ale wybieram info ze zainstalowano aktualizacje klikam dalej i cały czas pojawia się napis sprawdzam aktualizację i kręci się kółko jak to naprawić ? Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez dworak21
stereo0 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Może nie może się z wifi połączyć? Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez stereo0
FalconTech Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ja bym zrobił tak... Odłącz zasilanie. Na pilocie naciśnij i trzymaj strzałkę w tył i przycisk OK - podłącz zasilanie. Jak pojawi się menu na czarnym tle to wybierz "wipe data/factory reset". Daj znać, czy się uda uruchomić.
tomek1269 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Jak i u mnie ten sam problem po ostatniej aktualizacji. Wiesza się w trakcie filmu, nie można złączyć urządzenia a po dłuższym czasie nie można wyłączyć. Ciągle trzeba resetować przez rozłączenie zasilania. Przywracanie do ustawień fabrycznych nic nie daje. Totalna porażka!! Idzie jakoś cofnąć poprzednią aktualizację?
kapciu75 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Jaki Build (wersja oprogramowania)?Poszukaj w wątku Android Oreo. Jest opis.
Rekomendowane odpowiedzi