Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przychodzę z problemem z pobieraniem większych plikow czy aktualizacji systemu. Problem zaczyna się z plikami około 1 GB i powyżej. Czy ktoś wie co może być przyczyną i jak można to naprawić? Z góry dziękuję za wszystkie rady ☺️

Opublikowano

ja akurat nie mam żadnych aplikacji na telefon bo uwazam ze telefon smartfon jest do dzownienia do smsowania i do internetu wrazie potrzeby a tak to do podstawowych funkcji

Opublikowano
23 minuty temu, saataniel napisał:

Dzieje się tak po sieci oraz po wifi? i przy jakich przeglądarkach? i działo się tak od początku czy po aktualizacji?

masz taki problem jak kolega wyżej?

Opublikowano

I na danych komórkowych i wifi, i dzieje się tak od jakiś 2 tygodni chyba, nawet nie pamiętam czy po aktualizacji czy po prostu w jakimś losowym momencie.

A problem wystepuje we wszystkich przeglądarkach, przy aktualizacjis systemu, w sklepie Play, jedyna aplikacja która pobiera większe aplikacje to APK pure

Opublikowano
5 godzin temu, Kanio napisał:

ja akurat nie mam żadnych aplikacji na telefon bo uwazam ze telefon smartfon jest do dzownienia do smsowania i do internetu wrazie potrzeby a tak to do podstawowych funkcji

Do dzwonienia i wysyłania smsów to wystarczy nokia 3310 . Bateria w tym telefonie na dodatek wytrzymuje znacznie dłużej . 

• kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...