adammmm Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Cześć, mam taki problem że bardzo często w ciągu dnia znika mi dolny panel trzech przycisków (lista aplikacji, wejście na główny panel oraz cofnij) i nie mogę nic zrobić na ekranie. Jedyne co mogę zrobić to przeciągnąć palcem z góry na dół aby usunął się górny panel z ustawieniami (dane, wifi, tryb cichy itd) i wtedy pojawia mi się dolny panel. Jest to na tyle uciążliwe że muszę to robić kilkadziesiąt razy dziennie. Mam wgrany najnowszy soft miui polska. Załączam przykładowy print screen bez dolnego paska. Jesteście w stanie mi pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 23 minuty temu, adammmm napisał: Jesteście w stanie mi pomóc? To dotyczy Mi MIX 2s? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammmm Posted August 14, 2018 Author Share Posted August 14, 2018 Tak, mi mix 2s Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 2 godziny temu, adammmm napisał: Tak, mi mix 2s Próbowałeś wysuwać go palcem, przesuwając spoza dolnej krawędzi do środka ekranu? W aplikacjach pełnoekranowych przyciski powinny się chować, więc może to jest to? Ewentualnie sprawdź: Ustawienia -> Dodatkowe ustawienia -> Skróty i gesty - ostatnia pozycja "Automatycznie wyłącz przyciski. Tam, po kliknięciu aplikacji, pojawi się okno, gdzie będziesz mógł wybrać, czy dla danego programu przyciski mają być wyłączone, włączone, czy system ma pytać każdorazowo o wyłączenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammmm Posted August 15, 2018 Author Share Posted August 15, 2018 Próbowałem wysuwać palcem od dołu do środka ekranu ale nie działa - ekran nie reaguje. W pozycji "Automatycznie wyłącz przyciski." wszystkie moje aplikacje mają ustawienie "nie wyłączaj". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 2 godziny temu, adammmm napisał: W pozycji "Automatycznie wyłącz przyciski." wszystkie moje aplikacje mają ustawienie "nie wyłączaj". Zrób czyszczenie ART/Dalvik i Cache w TWRP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhunter22 Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 (edited) ja tak miałem zaczęło się to po update tygodniowym. pomógł powrót do poprzedniej wersji z przed tygodnia i potem po zainstalowaniu nowszej już było ok... Edited September 5, 2018 by hhunter22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammmm Posted October 18, 2018 Author Share Posted October 18, 2018 Dnia 5.09.2018 o 15:14, hhunter22 napisał: ja tak miałem zaczęło się to po update tygodniowym. pomógł powrót do poprzedniej wersji z przed tygodnia i potem po zainstalowaniu nowszej już było ok... Dokładnie, po którymś update problem sam zniknął. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts