Jump to content

Znikający dolny pasek (cofnij, desktop, lista aplikacji)

adammmm

Recommended Posts

IMG_20180814_175431.thumb.jpg.618f47345ae4fecf8d2482d40ef1ae2f.jpgCześć, mam taki problem że bardzo często w ciągu dnia znika mi dolny panel trzech przycisków (lista aplikacji, wejście na główny panel oraz cofnij) i nie mogę nic zrobić na ekranie. Jedyne co mogę zrobić to przeciągnąć palcem z góry na dół aby usunął się górny panel z ustawieniami (dane, wifi, tryb cichy itd) i wtedy pojawia mi się dolny panel. Jest to na tyle uciążliwe że muszę to robić kilkadziesiąt razy dziennie. Mam wgrany najnowszy soft miui polska. Załączam przykładowy print screen bez dolnego paska. Jesteście w stanie mi pomóc? 

2 godziny temu, adammmm napisał:

Tak, mi mix 2s

Próbowałeś wysuwać go palcem, przesuwając spoza dolnej krawędzi do środka ekranu? W aplikacjach pełnoekranowych przyciski powinny się chować, więc może to jest to?

Ewentualnie sprawdź: Ustawienia -> Dodatkowe ustawienia -> Skróty i gesty - ostatnia pozycja "Automatycznie wyłącz przyciski. Tam, po kliknięciu aplikacji, pojawi się okno, gdzie będziesz mógł wybrać, czy dla danego programu przyciski mają być wyłączone, włączone, czy system ma pytać każdorazowo o wyłączenie.

Próbowałem wysuwać palcem od dołu do środka ekranu ale nie działa - ekran nie reaguje. 

W pozycji "Automatycznie wyłącz przyciski." wszystkie moje aplikacje mają ustawienie "nie wyłączaj". 

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Dnia 5.09.2018 o 15:14, hhunter22 napisał:

ja tak miałem zaczęło się to po update tygodniowym. pomógł powrót do poprzedniej wersji z przed tygodnia i potem po zainstalowaniu nowszej już było ok...

Dokładnie, po którymś update problem sam zniknął. Dzięki

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...