Ravanix Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nie lubię szyderstwa z innych. A po drugie android 4.4.4 jest ostatnim który będzie działał na tym telefonie oraz z którym telefon będzie wspolpracował ?
FromWP Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Może Android 5 zadziała, ale nie polecam z 1 Gb ramu. Ps.to co napisałem to nie szyderstwo, co najwyżej ironia. Chciałbyś żeby ktoś wykonał robotę specjalnie dla ciebie i podał na tacy.
Ravanix Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nie chciałbym ponieważ próbowałem zrobić to sam. Nie znam się. Tylko i wyłącznie pod pokemon go chcę zrobić ponieważ drugi telefon nie należy do mnie i w koncu musze zwrócić. Pobrałem RedMi 2 HM2014811 1GB/2GB MIUI. Chyba dobra wersja. Natomiast chciałbym wiedzieć czy jest możliwe postawić czystego androida bez nakładek tak jak w motoroli ?
niXon Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Kiedyś ktoś tu pisał na forum, jak zmienić ustawienie max wielkości pobieranych aplikacji przy aktualizacjach z google play, gdzie to się ustawiało ?
Rekomendowane odpowiedzi