tutek Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 (edited) Witam, mam problem z aplikacją textra 3.46 na miuiPL 8.2.1, problem jest taki że jak chcę w wiadomości dodać załącznik (vcard, zdjęcie) za pomocą tego plusika obok to wyskakuje mi błąd uprawnień z którym nie wiem jak sobie poradzić. Miał ktoś taki problem? Edited June 6, 2018 by tutek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tutek Posted June 6, 2018 Author Share Posted June 6, 2018 OK, do usunięcia bo problem rozwiązany, ale jakby ktoś miał podobny problem to: Ustawienia--->Aplikacje--->Zainstalowane---Textra---->Inne uprawenienia-----> Zaznaczamy "Wyświetlanie wyskakujących okien" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Wejdź w uprawnienia i zbacz co tam trzeba dodać. Ustawienia, zainstalowane aplikacje, textra Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts