Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa miesiące temu zakupiłem Redmi Note 4, wszystko było ok, do czasu wykonania hard resetu (bodajże wipe). Oczywiście wykonałem kopie zapasowe, zapomniałem jednak o wyłączeniu Xiaomi Cloud. I tu właśnie jest problem. Nie przypominam sobie, żebym zakładał jakiekolwiek konto Xiaomi, jak się później okazało, takie konto zostało utworzone, a ja nie znam do niego hasła, przez co, telefon zatrzymuje się na zakładce "zaloguj się na konto Xiaomi" i nie przechodzi dalej. Wyświetla jakieś (niepełne) ID i kod do przekazania obsłudze klienta, celem odblokowania. Proszę o pomoc, co dalej ? Czy serwis, czy można zrobić to samemu ? Telefon nowy, kupiony w sklepie, miał aktualizację MIUI.

Opublikowano

Droga kontaktu z obsługą klienta, jest dość utrudniona. Dwa razy wysyłałem zgłoszenie i dwa razy odpisano mi odmownie. Zostaje chyba serwis. Po nieudanej próbie logowania, wyświetlana jest informacja z kodem do odblokowania, który mam przesłać obsłudze klienta. OK. Fajnie, Xiaomi wychodzi na przeciw roztargnionym, problem w tym, że nie mam bladego pojęcia jak/gdzie i komu wysłać ten kod. Będę ogromnie wdzięczny, za wszystkie wskazówki.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...