keiw Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 (edited) Fakt mam z 17.10, nie zwróciłem uwagi na to, że jest wersja z 18.10. Do filmów używam MX Player'a, więc nie instaluję poprawki. Nie przeszkadza mi to, nawet nie zwróciłem uwagi na ten błąd. Apkę dałem w poście wyżej. Edit: Mi Band tez nie posiadam Edited October 19, 2014 by keiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Prawdę mówiąc planujemy nie długo wydać lub zrobić taką podstronę gdzie te apki będą normalnie do pobrania, przetłumaczone. Czyli nie będzie trzeba pobierać całego romu by mieć daną apkę, np MiBand który jest w MI3 a użyć w aosp. Tylko to potrwa bo muszę napisać skrypt do tej automatyki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Jak nie ma? U mnie w romie dla Mi3 w pliku MIUIPolska_cancro_4.10.17_v6-4.4.zip jest. Ścieżka: data\miui\apps\ota-miui-MiBand.apk Wyciągnięta apka: http://www25.zippyshare.com/v/99746066/file.html Dzięki za podesłanie, można by gdzieś ten plik podwiesić, bo MiBand działa również z telefonami bez MIUI i ludzie mogą szukać wersji Polskiej tej apki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts