Jump to content

Recommended Posts

Posted

Próbuje zaktualizować ten telefon. wrzuciłem aktualizacje do głównego katalogu telefonu, zmieniam nazwe na uptade ale on nie może go znaleźć w recovery. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić?

Posted

No i oczywiście wrzuć go do pamięci telefonu, nie na kartę pamięci. Możesz też przez aplikację aktualizacje, tam menu i wybierasz zainstaluj z pamięci telefonu czy jakoś tak.

Pozdrawiam

OsekLtd

• 2 weeks later...
Posted

Popełnił literowkę. Ja mam taki sam problem z red rice 1s. Po wrzuceniu do pamięci telefonu pliku update.zip w recovery telefon go nie widzi. Tel. Kupiony u Goldwaya. Nie da się tez przez update, po pierwsze nie ma ikonki update, a jak się wchodzi przez ustawienia i informacje o telefonie to klikając aktualizacje wywala do ekranu home. Jeśli ktoś ma rozwiązanie tego problemu to byłbym bardzo wdzięczny.

Posted (edited)

Robi się cos takiego, sorki za jakość ale jakoś tragicznie ciemno rano bylo

http://youtu.be/Q4qZQVyyyZM

Kolego jak zmieniasz nazwę folderu to i tak zmienia Ci pierwsza literę na DUZĄ.

To nie jest pierwszy red rice do którego ląduje miui pl. Ale pierwszy z jakim do tej pory mam problem.

Edited by Pawel Nowak
Posted

Pialem Ci na gorze update ma byc z malej litery. Nie widzi ci bo masz z duzej. Druga sprawa naladuj telefon bo w recovery telefon musi byc naladowany a nie bateria ledwo zywa. Jak nie zrobisz tego to nigdy nie wgrasz. Z telefonem jest wszystko ok.

Posted

Robi się cos takiego, sorki za jakość ale jakoś tragicznie ciemno rano bylo

http://youtu.be/Q4qZQVyyyZM

Kolego jak zmieniasz nazwę folderu to i tak zmienia Ci pierwsza literę na DUZĄ.

To nie jest pierwszy red rice do którego ląduje miui pl. Ale pierwszy z jakim do tej pory mam problem.

Zastosuj się do tego co napisła kolega tosshi2:

To tez popelniasz literowke. Musi byc update.zip z malych liter i w glownym folderze pamieci wewnetrznej. Nie ma opcji ze nie widzi.

Posted (edited)

Temat ogarnięty, dziękuje bardzo za pomoc.. Takie proste, a jak człowiek nie wyspany to byle co sprawia problem;)

Do zamknięcia chyba?

Edited by Pawel Nowak
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...