kicucj Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Cześć, piszę do Was o radę. Mam Redmi Note 4 i do wczoraj internet mobilny dzałał bez zastrzeżeń. Jednakże dzisiaj przestał działać. Na wifi wszystko śmiga. Czy możliwe, że mój pakiet danych już się skończył? czy PLAY mógł zablokować mi konto? Prosiłbym o radę co mam zrobić? Nie znam się zupełnie na Xiaomi i nie wiem czemu nagle internet mobilny przestał działać. Dodam, że restart urządzenia nic nie pomagają. Ustawienia APN wydają się dobre, ponieważ, przez ostatnie miesiąc e wszystko śmigało idealnie Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Pytasz na forum czy możliwe że Ci się pakiet neta skończył? 🤣🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambek1 Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Jest cos takiego jak licznik pakietów pozwala się zorientować czy to już ten moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts