Skocz do zawartości
  • 0

Usunięte pliki po czyszczeniu.

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Proszę o pomoc szanowne grono. Jak mogę zabezpieczyć pliki muzyczne przed usunięciem? Problem w tym że podczas "Sprzątanie" - "Dokładne czyszczenie" pliki muzyczne są całkowicie usuwane.

Edytowane przez JoeBlack830

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

mam ten sam problem, co jakiś czas wyskakiwało mi powiadomienie o czyszczeniu telefonu, pokazując różnie 1-2 GB do zwolnienia miejsca, na szybko patrząc że są tam jakieś logi i pamieć podręczna aplikacji więc zawsze korzystałem, dzisiaj chciałem wrócić do swoich archiwalnych zdjęć w pamięci telefonu i ze zdziwieniem widzę że mam tylko kilka ostatnich miesięcy swoich zdjęć, wszystko starsze zostało wykasowane. Aż nie chce mi się wierzyć że w domyślnych ustawieniach takiej aplikacji do czyszczenia są pozaznaczane tak ważne rzeczy jak zdjęcia użytkownika!?

• 0
Opublikowano (edytowane)

No to nie wiem w jaki sposób on skasował mi te zdjęcia, uruchamiając tą aplikację Czyszczenie i tu na pierwszym ekranie mam już zaznaczone "Galeria" oraz niżej "Zdjęcia" i kilkaset MB do usunięcia - czyli skoro było to zawsze zaznaczone to coś musiał usuwać - a jak mówię nigdy ustawień tej aplikacji nie dotykałem.

Edytowane przez tutek
  • 0
Opublikowano

A jak mogę dodać wyjątki bo jest taka możliwość. Tylko wchodzę w w wyjątki i nic nie mogę zrobić. Nie wiem czy można ale zaryzykuję to mój numer GG:3459494 proszę o kontakt. W sprawie sprzątania i wyjątków.

• 0
Opublikowano (edytowane)

@JoeBlack830Po wciśnięciu czyszczenie czekasz aż przeskanuje telefon wciskasz w co Ci się podoba i dodajesz do wyjątków, następnym razem tego nie tknie

Edytowane przez Alucard
  • 0
Opublikowano

Ale sytuacja jest taka.... podczas skanowania czyszczenia nie pokazuje plików muzycznych,a te chce mieć nieruszone, dodatkowo jest sytuacja z nawigacją mam zainstalowaną, ale po głębokim czyszczeniu muzyka i mapa Polski jest usunięta. Jak to zatrzymać?

• 0
Opublikowano

Pytanie do JoeBlack830. Mam taki sam problem z moim telefonem Xiaomi Redmi 5A. Chcę dodać aplikację do Legimi, żeby mi nie czyściło plików, ja sobie poradziłeś?

• 0
Opublikowano
4 minuty temu, Kasia SJ napisał:

Pytanie do JoeBlack830. Mam taki sam problem z moim telefonem Xiaomi Redmi 5A. Chcę dodać aplikację do Legimi, żeby mi nie czyściło plików, ja sobie poradziłeś?

Aplikację do Legimi? Czy aplikację Legimi?

Sam jej używam i nie bardzo rozumiem, o czym piszesz...