Michallll Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 (edited) Chyba ucegliłem moją Mi5 :/ Dzisiaj chciałem zainstalować sobie oficjalny rom i niestety coś chyba zepsułem bo telefon się nie uruchamia. Flash poprzez Miflasha poszedł bez problemu jednak tel się nie włącza. Jest wykrywany przez komputer jednak jak wciskan Vol- + power to nie odpala się nawet fastboot. Podczas flashowania chyba też przez przypadek zablokowałem bootloadera :/. Macie jakiś pomysł jak go ożywić? [Edit] Jak próbuje sprawdzić czy jest bootloader odblokowany poprzez adb to mam komunikat, że oczekuje na urządzenie i tyle :/ [edit2] Gdy podłącze tel pod ładowarkę to bateria się ładuje ale nie świeci się dioda. Na watomierzu jedynie widzę pobór prądu. Edited April 23, 2018 by Michallll
Kacper Skrzypek Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Może go rozładowałeś po prostu? Ile miał przed flashem? Zostaw go na trochę dłużej pod ładowarką..
Michallll Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 Raczej był naładowany przynajmniej na 60-70% baterii. Obecnie ładowarka pobiera 4,6W więc to już końcówka, a tel niestety się nie uruchamia
Michallll Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 Dobra jest postęp! Udało mi się włączyć tryb fastboot i wgrałem jeszcze raz rom i tel się uruchamia (na razie logo Mi) 1
Recommended Posts