soap100 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam. Mam problem tak jak w temacie. Podczas rozmowy telefonicznej wyłącza mi automatycznie internet. Da się to jakoś wyłączyć ? Mi 6Rom xiaomi.eu miui 9.5 najnowszy stabilny Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
0 FromWP Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 13 minut temu, soap100 napisał: Podczas rozmowy telefonicznej wyłącza mi automatycznie internet. To raczej normalne. Szczególnie jak masz dane po LTE i telefon, czy sieć nie obsługuje VoLTE czyli połączeń głosowych po LTE. Musi sie przełączyć do 3G, a jak nie ma w zasięgu 3G to do 2G, żeby rozmowa była możliwa.
0 soap100 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2018 No to bieda, miałem kiedyś dualsima nie xiaomi i tam Internet działał. Dzięki za informacje.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Pytanie
soap100
Witam.
Mam problem tak jak w temacie. Podczas rozmowy telefonicznej wyłącza mi automatycznie internet. Da się to jakoś wyłączyć ?
Mi 6
Rom xiaomi.eu miui 9.5 najnowszy stabilny
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi