pq78 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam, dziecko znajomych zablokowało R4x za pomocą wzoru, i nie mogę tego obejść. Przy próbie Factory Reset wyskakuje z powrotem do blokady z koniecznością podłączenia do kompa i napisem pcsuite.mi.com. Jakiego programu teraz użyć? Próbowałem MiFlash, ale BL zablokowany, a telefonu nie można połączyć z kontem Mi, bo jest "wzorek". Na Mi PC Suite nie wykrywa telefonu mimo aktualnych sterowników.
Kacper Skrzypek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Użyj MiPCSuite stąd: Albo chińskiego: http://zhushou.xiaomi.com Na telefonie musi być ekran właśnie ten z napisem pcsuite.mi.com. 1
pq78 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dałem radę przez powiązany Gmail. Wcześniej mi o nim nie powiedzieli:) Dzięki za szybką reakcję.
kamillm Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi