pq78 Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Witam, dziecko znajomych zablokowało R4x za pomocą wzoru, i nie mogę tego obejść. Przy próbie Factory Reset wyskakuje z powrotem do blokady z koniecznością podłączenia do kompa i napisem pcsuite.mi.com. Jakiego programu teraz użyć? Próbowałem MiFlash, ale BL zablokowany, a telefonu nie można połączyć z kontem Mi, bo jest "wzorek". Na Mi PC Suite nie wykrywa telefonu mimo aktualnych sterowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Użyj MiPCSuite stąd: Albo chińskiego: http://zhushou.xiaomi.com Na telefonie musi być ekran właśnie ten z napisem pcsuite.mi.com. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pq78 Posted April 13, 2018 Author Share Posted April 13, 2018 Dałem radę przez powiązany Gmail. Wcześniej mi o nim nie powiedzieli:) Dzięki za szybką reakcję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts