rafek_wrc Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Chwalcie się swoimi wynikami, napiszcie jaki rom/wifi-lte/zainstalowane apk Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinczi Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Szczerze powiem że mam w to wyjebane od momentu jak zacząłem używać tego telefonu, wcześniej używałem Lumi 930 i meizu mx5 i bateria 1dzień dawała radę i na noc obowiązkowo do ładowarki. A teraz na R5+ dwa dni na zupełnym luzie telefonik wytrzymuje naładowany do końca. Z tym że zacząłem ładować telefon na qc rano, wstaje, podłączam telefon i znanim zbiorę się do pracy telefon ładuje się do poziomu ~80-90% 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfate Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Średnio 5h SOT, ale dużo LTE, 24/7 Bluetooth z miband2, sleep as android, wszystkie synchronizację włączone na powiadomienia natychmiastowe pudg, przekazywane do opaski.Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Zrezygnowałem z s8 bo mnie bateria denerwowała. 20h działania, i ~4h SOT, i wolał jeść. Teraz mam to samo w telefonie: WiFi BT+miband2Synchro Z wymagających aplikacji [wiem że dużo wybudzaja telefon żeby działać, ale mam je "na wszystko aktywne"]: -Tasker-n&f for MiBandI telefon ma 6-7SOT, i dwa dni potrafi wytrzymać. Jestem bardzo zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przeeemek Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Nie wiem czy dobrze sprawdzilem. Telefon odłączony od ładowarki o 7 rano. Od 19stej do prawie 1 w nocy non stop leciało coś na ncplus go. Użycie ekranu (SOT) pokazuje teraz 7,5h. Cały czas Wi-Fi w użyciu. Zostało 35% baterii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 No, i elegancko. Tak, ten telefon daje radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrino Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 No, i elegancko. Tak, ten telefon daje radę. Jestem pod wrażeniem działaniem baterii na tym telefonie. Telefon Był użytkowany średnie, trochę WiFi LTE w pracy. Bez gier.Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafek_wrc Posted May 10, 2018 Author Share Posted May 10, 2018 Jak wy to robicie? Ja odłączam telefon rano od ładowarki i wieczorem mam ok 50% przy sot 2.5 - 3 h. Raz udało mi sie chyba zrobic sot 7.5 h w jeden dzien ale to chyba było zaraz po rozpakowaniuWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Wszystko zależne od tego jak kto używa.Jaki zasięg, aplikacje, i kupka innych czynników. Ja porównuję do innych telefonów jakie posiadałem, ponieważ mój "cykl" używania jest zbliżony od kilku lat. Mając "takie" porównanie wiem, że telefon ma dobrą baterię. Ty może używasz czegoś więcej, więcej przez LTE, może słabszy zasięg, może więcej w tle robisz - spotify, i dlatego twoje statystyki zgoła inne. 13h przy 2dniach dla mnie to też abstrakcja, raczej nierealna do osiągnięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bednar93 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 U mnie średnio 6h SoT, 3 dni bez ładowarki. Jasność auto. Ciągle LTE. Wifi nie włączam wcale, bo i tam pakietu danych nie wykorzystam Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrino Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 U mnie jeśli chodzi o baterie to tak to wygląda:Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts